Baan huren

Wil je een van onze padel banen huren? Dat kan! Het is zelfs mogelijk dat er iemand van de LTVB bij is om jou en je medespelers op de baan op weg te helpen. Waar wacht je nog op? Tarieven Losse baanhuur: € 30,- per uur Huur padelracket: € 5,00 per racket per uur Blik padelballen (3 stuks): € 5,- (Gebruikte ballen kunnen kosteloos geleend worden) Reserveer direct een van onze banen door een mail te sturen naar padel@ltvbest.nl of telefonisch via 06 45 10 66 61. Graag 24 uur van te voren reserveren.

Padel banen voor leden Ben je lid van de LTVB? Dan is het gebruik van de padel banen gratis. Je kunt een padel-baan reserveren via het baanreserveringsysteem. Ook hebben we uiteraard rackets en ballen te leen, die je kunt halen achter de bar. Neem je een niet-lid mee? Dan kan hij of zij aan de bar een introductiepas krijgen tegen een vergoeding van € 10,- voor een hele dag.

Word lid en speel padel en tennis voor de prijs van één Of je nu voor het spel gaat of voor de knikkers. Als beginner of gevorderde. Om beter te worden, de deur uit te zijn of sociale contacten op te doen. Wat je niveau ook is en wat je ook als doel hebt: bij LTVB ben je altijd welkom. En het mooie is: je speelt er zowel padel als tennis voor de prijs van één.

Handig om te weten

  • Je sluit het lidmaatschap af bij LTV Best.
  • Het lidmaatschap loopt van 1 januari tot en met 31 december daaropvolgend.
  • De contributie bedraagt (voor zowel tennis als padel ineen):
  1. Jeugd: € 70,00 met automatische incasso;
  2. Senioren: € 140,00 met automatische incasso;
  3. Studenten: € 70,00 met automatische incasso.

Voor de senioren geldt per 1 januari 2019 een extra bardienstbijdrage van €30,00 naar aanleiding van de bijzondere algemene leden vergadering van 20 november 2018.

  • Indien het lidmaatschap in de loop van het jaar in gaat, wordt de contributie naar rato berekend.
  • Bij betaling met factuur wordt er een toeslag van € 15,00 in rekening gebracht op bovengenoemde bedragen. Indien van toepassing, bedraagt het inschrijfgeld € 12,50 per persoon (éénmalig te betalen).